Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Ia-ţi un smartphone dacă…

pe Decembrie 19, 2010

… eşti programator sau developer şi vrei să rămâi conectat la tehnologie fără să cari şi laptopul după tine  (asta sună ca în reclame, e drept); sau dacă vrei să foloseşti sau să testeză diverse aplicaţii sau programe, să creezi tu unele noi sau să aduci vreo îmbunătăţire celor existente.

… eşti un om de online (blogger, PR, whatever) şi ai nevoie să fii la curent cu ce se mai întâmplă, cine şi ce mai analizează, critică sau postează; iar de cealaltă parte, să fii tot timpul pregătit în cazul în care ai tu ceva noutăţi de împărtăşit cu ceilalţi.

… eşti pasionat de tehnologie încă de când erai mic şi dezasamblai casetofonul, pick-up-ul, şi chiar televizorul, curios de ce se întâmplă şi cum funcţionează hardughia în cauză; smarthphone-ul e doar o altă jucărie, mai complicată, pe care musai tre’ s-o ai şi să o stăpâneşti până în cele mai mici detalii.

(etc, dar tot din aceleaşi sfere de interes)

Ca excepţie:

… eşti obsedat de facebook şi four square, şi dacă nu îţi actualizezi statusul de 10 ori pe zi, nu comentezi 7 poze/linkuri şi nu dai check-in inclusiv la magazinul din colţ, de unde cumperi o pâine şi un pachet de ţigări, faci febră 40°, îţi curg mucii de rămâne o dâră de 2 km în urma ta, şi nu eşti în stare să articulezi trei cuvinte pentru restul zilei (Doamne fereşte să nu meargă wireless-ul sau netul de la provider!).

Dacă îl iei doar că e la modă, că are vecinul de la parter sau se asortează cu noii tăi blugi, iar tu îl foloseşti doar pentru a trimite mms-uri din baie şi msj k c m fc… mai bine nu îl iei. Merge şi un Nokia 2220. E şi mai ieftin, şi nici nu rişti să te faci de râs că habar nu ai să îl foloseşti! :>


One response to “Ia-ţi un smartphone dacă…

  1. SG spune:

    Bune sfaturi , poti sa fi consilieru’ meu ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: