Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

O dimineaţă perfectă

pe iulie 6, 2010

Ce poate fi mai frumos decât o dimineaţă splendidă de [insert anotimp preferat aici], în care te trezeşti cu zâmbetul pe buze? Mai mult de atât, simţi cum buna-dispoziţie ţi se scurge prin vene. Îţi bei cafeaua în liniştea orelor matinale, departe de tot vacarmul şi traficul infernal de pe principalele artele ale oraşului (bine, asta depinde şi cât de strategic e amplasată strada ta). Citeşti ziarul la care eşti abonat şi constaţi (cu stupoare) că numai lucruri bune s-au întâmplat în ultimele 24 de ore – rata şomajului din România a ajuns pe minus, Africa înregistrează cel mai mare progres economic,  mafioţii donează banii din afaceri ilegale unor case de copii, iar pacea mondială este un vis pe care mai puţin şi îl atingi cu mâna. Pe lângă asta, îţi vine iubitul în vizită şi te cere în căsătorie, respectiv iubita şi îţi face o felaţie perfectă. Cu aceste forţe proaspete şi proaspăt insuflate, eşti gata să cucereşti lumea!

Aşadar, mai frumos decât toate bălăriile scrise mai sus este următorul lucru – te trezeşti cu ochii cârpiţi de somn din cauza alarmei ăleia afurisite care te trimite la muncă (de preferat la ore cât mai nesimţit de mici – gen 6 dimineaţa), îţi mişti greoi fizicul prin casă în căutare de cafea, apă caldă pentru duş şi o mână de ţoale cu care să te îmbraci (deşi unii s-ar putea să nu se supere dacă apari precum Adam sau Eva – cu mici excepţii). Pe la 7 şi puţin ieşi din casă, că trebuie musai să prinzi expresul/metroul/maşina colegului, în caz contrar iar vei întârzia. Iar exact atunci când te pregăteşti să tragi cu năduf uşa în urma ta, TE SUNĂ ŞEFUL ŞI TE ANUNŢĂ CĂ ÎŢI DĂ ZIUA ACEEA LIBERĂ (sau orice alt motiv pentru care nu trebuie să mergi la lucru)!

Vă spun eu, nimic, dar absolut nimic nu se compară cu bucuria de a te întoarce înapoi în pat, iar viteza cu care ajungi acolo o depăşeşte pe cea a luminii. E de vis, ce mai!

N-am avut parte nici de una, nici de alta până acum, dar… aşa de mult mi-am dorit azi-dimineaţă să fiu în a doua situaţie! Hainele ar fi zburat de pe mine în drum spre pat, astfel încât la contactul cu salteaua eu să fiu deja adormită (*cineva îmi şopteşte în cască-că eu sunt în general adormită).

Reclame

3 responses to “O dimineaţă perfectă

 1. cos spune:

  Nu e seara?

  (Si da, sunt rapid. Imi iau jobu’ in serios :P)

 2. Ionuţ spune:

  Ieri craci, azi un sfârc… Aşteptăm cu interes ziua de mâine. :))

 3. Smeagol Jr. spune:

  @Ionuţ: Băi, perversule! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: