Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Dora zice…

pe Mai 13, 2010

… că nu e nimic greşit în a avea mai multe muze. Sau mă rog, muzi. Poţi să îi foloseşti prin rotaţie, astfel încât nici tu nu te plictiseşti, şi nici ei nu îşi pierd din savoare. Nu au cum să se supere pe tine, pentru că nu sunt conştienţi de statutul lor. În plus, poţi oricând să completezi lista când apar alţii noi sau să mai ştergi din ei când le scade productivitatea. A ajuns la această concluzie acum câteva zile, când a dat nas în nas cu un muz mai vechi peste care se aşternuse praful. Şi-au zâmbit şi şi-au văzut fiecare de treabă.

Complet nelegat de muze şi muzi, Dora nu înţelege de ce trebuie să importăm cereale din Polonia sau altă ţară deloc exotică. Porumbul sau grâul cresc bine-mersi şi pe câmpiile patriei, iar bruma aia de fructe care se găseşte în punga cu musli poate la fel de bine să provină din producţia locală. Se referă mai ales la mere, căpşuni şi nuci. Dora zice că nu ar trebui să existe o diferenţă aşa de mare între produsele fabricate în România şi cele de import. Numeric vorbind, adică ce găseşti pe rafturi.

Mai zice Dora, gândindu-se de data asta la lucru, că deciziile esenţiale se iau după îndelungi dezbateri şi procese de gândire. Din păcate, ce s-a întâmplat în ultima perioadă vine să îi contrazică această teoremă. Iar acum nu ştie ce să-i spună colegei care nu-i va mai fi colegă (de suferinţă), decât la nivel de corporaţie.

Şi nu în ultimul rând, Dora îi spune lui Clawd „mulţumesc” pentru pontul vândut cu ALT+SHIFT. O ajută foarte mult inclusiv la lucru… mai puţin atunci când uită că acolo e instalată şi germana, iar în locul tradiţionalului ăăăă, iasă cu totul altceva. Plus de asta, Dora nu şprehăne deloc doici.

O voce din interior îi zice Dorei să meargă să doarmă. A avut şi aşa o zi plină de dude, nu e cazul să mai puncteze încă una.

2 responses to “Dora zice…

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Smeagol Jr. Smeagol Jr said: #pe blog, Dora zice…: http://wp.me/paRI1-Bq […]

 2. clawd spune:

  Aşadar!
  Offtopic: Love the new blog look! :D
  1. Şi cine mai exact îs mujii ăia? Că-ţi place treaba cu suspansul, bag sama.
  2. Ăăă… pentru că România.
  3. You’re trying to confuse. Again.
  4. Me blush deci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: