Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Intimități (VIII)

pe februarie 8, 2010

Text cu tentă erotică. Interzis minorilor!

Iar ea, la rândul său…

…i-l pasă iubitului, printr-un sărut apăsat şi agresiv. Îl privi cu multă dragoste şi îi şopti ceva la ureche. Pe chipul băiatului se citea uşor plăcerea pe care i-o acorda acest nou statut îmbibat în masochism.

Cea mai bună prietenă a ei devenea acum şi cea mai bună prietenă a lui. Reveni la obiectul ei de studiu, pe care începu iar să îl examineze în detaliu, lingându-l de la un capăt la celălalt şi învăluindu-l într-o respiraţie rece. Supus unei avalanşe de fiori, el începu să tremure şi să se zvârcolească, nivelul de excitaţie crescând alarmant. Ar fi dat orice să poată atinge măcar acea făptură ce îl supunea unor chinuri atât de plăcute.

Iubita urmărea de sus întreaga scenă, aşteptând parcă un semn. Stând în genunchi deasupra lui, îl trase înspre ea. Pe aceeaşi linie se aflau acum cel mai fierbinte loc al ei şi gura lui încleştată pe cubul de gheaţă. Cu mişcări ferme îi ghidă capul, iar el, supus şi recunoscător, se lăsă pradă poftei nebune şi începu să sărute şi să dezmierde buzele ei. El, cel mai iubit dintre iubiţi, era acum domnitorul unui mic regat înflăcărat şi umed. Iar ea se lăsa cucerită, eliberând gemete care se transformau, rând pe rând, în ţipete. Iar cu cât acestea deveneau mai acute, cu atât mai febril îşi manifesta el dominaţia în interiorul ei, cu ajutorul limbii.

Acest 69 alcătuit dintr-un număr mistic de 3 trupuri dezvelite îl făcea să se simtă  cel mai viril bărbat. Curând, gândurile lui au fost acoperite într-o mantie de sunete dintre cele mai excitante şi mai pline de dorinţă. Dar prizonieratul lui nu se încheia aici… 

Căldura îl învăluia acum din două părţi. Într-o parte era cea care răzbătea din bucăţica lui de regat, care topea încet cubul său de gheaţă, iar de cealaltă parte era văpaia pe care o explora acum cu obiectul de studiu al celei mai bune prietene. Închise ochii pentru o clipă.

Când îi deschise, avu parte de o privelişte în faţa căreia rămase mut. Domnişoara cu părul învolburat se mişca ritmic, sub îndrumarea iubitei, care o cuprinse cu palmele de şolduri, în timp ce se înfrupta din sânii ei cu o poftă de nestăpânit.

Îşi plimba privirea lacomă când la una, când la cealaltă. Nu ştia din care să muşte mai cu foc, dacă i s-ar fi dat ocazia. Iar fundul iubitei, artistic expus sub ochii lui era aşa de apetisant şi de tentant!

Era momentul să intervină. Fără prea mult efort, îşi mută mâinile încătuşate pe rotunjimile prietenei sale. Le mângâie încet, tandru, apoi plezni cu palma una din fese, aceasta căpătând o nuanţă uşor înroşită. Iar după ce obloji locul, îşi croi drum cu degetul spre regatul său odată pierdut. Surprinsă de gestul lui, fata începu să imite mişcările celei mai bune prietene.

Duetul concerta exclusiv pentru el. Ce norocos era! Îmbătat de senzaţii, privea hipnotizat spectacolul.

Ce păcat că se termină, mai gândi în sinea lui, şi închise ochii, în timp ce o dâră  de fluid cald îi părăsea corpul.

Reclame

4 responses to “Intimități (VIII)

 1. richie spune:

  Na si acum ce naiba fac? Ma culc? :))

 2. Smeagol Jr. spune:

  @Richie: sugerează o continuare şi poate nu e ăsta finalul. :))
  @Cos: Da, fiction. Sau nu?

 3. andreispyes spune:

  Passiune si dorinta .
  Astept continuarea .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: