Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Zâmbete

pe Februarie 1, 2010

Nimic nu se poate asemui cu un zâmbet de copil. Inocenţa şi puritatea lui sunt prea intense pentru a lăsa loc de comparaţii. Zâmbetul pe un chip de copil îţi şterge orice urmă de oboseală, îţi mângâie sufletul şi îţi înseninează ziua. Şi mai mult de atât, lumea este infinit mai frumoasă când zâmbeşte un copil.

Asta ar trebui să gândească toată lumea, nu? Nu?! Cum, oamenii nu ştiu ce frumos e zâmbetul unui copil? De înţeles, având în vedere că nu prea îl observă, fiind mult prea îngropaţi în probleme. Ar cam fi timpul…

––-

Sunt multe lucruri frumoase pe lumea asta. Unele se observă cu ochiul liber. Altele abia sunt sesizabile, deşi ele sunt acolo şi aşteaptă să fie admirate. Aş putea să umplu pagini întregi, fără să fiu nevoită să pun între ele semne precum <, >, ≤ sau ≥.

Cam la fel şi cu zâmbetul de copil. Este fără îndoială minunat, iar la rândul său ne face pe toţi să zâmbim. Ceea ce e mare lucru! Prin urmare, nu există un răspuns categoric la întrebarea ce e mai frumos decât un zâmbet de copil?.

Ce poate fi spus clar şi răspicat este următorul lucru: o lume mai frumoasă poate fi construită din zâmbete de copii. Nu e o afirmaţie egoistă, pentru că tot ei, cei mai mici şi mai ţânci dintre noi, vor avea de câştigat.

–––

Demersurile au fost făcute prin expoziţia O fotografie. Un scop. Un zâmbet. Lucrurile n-ar trebui să se oprească aici!

Reclame

One response to “Zâmbete

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Smeagol Jr and Bogdan , Corina. Corina said: RT @SmeagolJr: Zâmbete: http://wp.me/paRI1-z5 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: