Acasă » State of mind » Cunoaște-te pe tine însuți

Cunoaște-te pe tine însuți

Dezbracă-te de hainele de firmă, de brandurile preferate sau de noname-uri. Renunță la accesoriile sofisticate sau simple, la lenjeria intimă în care te simți atât de atrăgător și sigur pe tine. Lasă deoparte și pantofii din piele fină. Rămâi așa cum te-a lăsat natura.

Dezbracă-te de parfumul scump cu care îți înveșmântezi corpul. Dă-ți jos masca atent construită cu loțiuni, fond de ten, rimel și fard. Șterge toate urmele trecerii lor pe pielea ta.

Dezbracă-te de atitudinea șarmantă pe care o iei asupra-ți de fiecare dată când pleci de acasă. Fă să dispară zâmbetul acela binevoitor și fals, dar deschizător de uși și inimi. Eliberează-te din strânsoarea și rigorile societății care te fac amabil, când nu vrei să fii, serios și atent, când ești distrat, sigur, când pământul îți fuge de sub picioare.

Dezbracă-te de omul pe care îl cunoaște toată lumea, dar care nu coincide cu realitatea. Redă libertatea acelor obiceiuri pe care le-ai îmbrățișat cu inima strânsă. Renunță la expresiile artificial create ce îți îmbogățesc vocabularul. Șterge din memorie gesturile pe care le faci cu diverse ocazii împotriva voinței tale.

Iar acum răspunde-ți sincer la întrebarea „cine sunt eu?”.

14 gânduri despre „Cunoaște-te pe tine însuți

  1. pai daca acuma as fi varianta dan 2.9, probabil dupa ce as renunta la toate imbunatatirile si toate la up-grade-urile, la toate pach-urile din viata mea, atunci cu siguranta ca voi fi nimic altceva decat varianta dan 0.1, probabil si aia beta! :D

    Lasand gluma la o parte…nu la aceste lucruri aspiram mai mereu? Nu asta ne dorim zi de zi…sa fim noi, sa fim sinceri in primul rand cu noi, sa fim asa cum Dumnezeu ne-a lasat pe acest pamant?

  2. @tDO: așa de tragică e situația? :))
    @IB: păi nu eu trebuie să primesc răspunsurile… deși recunosc (mai mult nu :P) că mă cam roade curiozitatea. :D
    @Dani: îmi place că ai o părere foarte bună despre tine! :))

  3. Sunt tot eu dar fara haine. Si ce bine este sa pot spune aceste cuvinte! Si totusi daca stau un pic parca mai simt putin miros de parfum si mai simt atingerea hainelor …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s