Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Tâmpenii pe care le faci din dragoste

pe Decembrie 29, 2009

A fost odată ca niciodată o fată, ca toate fetele. Iar această fată se îndrăgostise până peste urechi de un dud(e). Rezultatul a fost unul cât se poate de previzibil.

Întâi de toate că fata a ajuns să frecventeze toate locurile frecventate iniţial doar de el. Şi culmea, întotdeauna se nimereau amândoi acolo „din pură coincidenţă”. În primele dăţi nu i s-a părut nimic suspect (lui, cu atât mai puţin ei), fiind suficient de credul încât să muşte momeala cu „întâmplarea”, iar următoarele dăţi ea se integrase deja în peisaj ca el să îşi mai pună alte întrebări.

Apoi a urmat metamorfozarea. La început insesizabilă, dar apoi din ce în ce mai evidentă – pentru toţi, mai puţin pentru ea. I se părea aşa de naturală (schimbarea), încât a considerat că e doar o etapă din evoluţia ei (firească?). Chiar dacă brunetul ei căpătase brusc şuviţe blonde, chiar dacă garderoba se metamorfozase şi ea astfel încât pleznea pe ea, chiar dacă se simţea cam instabilă pe tocuri înalte de 10 centimetri şi subţiri de doar 1…

Următorul pe listă a fost vocabularul, care s-a îmbogăţit brusc cu o suită de cuvinte ce dădeau o pată de culoare limbajului ei mult prea monoton. N-a mai contat în niciun fel faptul că aceleaşi cuvinte colorate îi zgâriau timpanul asemeni unei bucăţi de cretă cu puţin timp înainte.

Nu a neglijat nici regulile la care ţinea cu dinţii… doar că acum în sens invers, mergând pe principiul că de-aia şi le-a formulat tocmai pentru a le încălca. Urmarea firească a fost o mică apostrofare din partea prietenilor, apostrofare care a fost tratată cu toată indiferenţa.

Şi nu în ultimul rând, şi-a remodelat fanteziile după chipul şi preferinţele „adoratului”, fantezii ce au căpătat în scurt timp un glas şi o voinţă proprie. O cireaşă, o pereche de cizme până sub fund, ba chiar nişte cătuşe cu puf, toate şi-au găsit loc în imaginaţia ei îmbătată de iubire şi exprimată cu voce tare. Era doar o (altă) dovadă de dragoste.

Dacă a ajuns până la urmă să se plimbe mână-n mână cu dudul respectiv, e complet neesenţial…


6 responses to “Tâmpenii pe care le faci din dragoste

 1. Treipuncte... spune:

  E trist cand uiti de tine doar pentru a fi pe placul unui baiat.Transformarea nu va tine la nesfarsit, si atunci cand mastile dispar realizezi ca tu ai devenit o simpla „minciunica”.Dar ce ar fi dragostea daca nu s-ar face tampenii in numele ei…

 2. richie spune:

  Trei semne de exclamare dupa cele trei puncte! :)

 3. Smeagol Jr. spune:

  @Treipuncte: corect!

 4. Ionuţ spune:

  Ne-ai lăsat în coadă de peşte… :-|

 5. dn spune:

  Când iubești mai și greșești!

  Oricum…La Mulți Ani dragă Dora! Un An Nou plin de bucurie și multă căldură sufletească îți doresc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: