Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Intimităţi (VI)

pe Decembrie 10, 2009

Text cu tentă erotică. Interzis minorilor!

Când ţi-am povestit de ideile care îmi treceau prin cap în ultimele zile, nu m-ai crezut. Iar acum stai neclintit în faţa mea, mut de mirare, dar cu o încântare ce ţi se citeşte în ochi şi pe buze.

Eu stau rezemată de noptieră şi îţi zâmbesc complice, iar lângă mine  se află un tub de ciocolată lichidă. Mă uit la tine, apoi la el, după care te invit din priviri să ne îndulcim împreună.

Las rochia vaporoasă de satin să cadă de pe mine, rămânând în faţa ta complet goală. Zâmbeşti şăgalnic, iar eu ştiu că a venit momentul să trec la atac.

Vin înspre tine şi îmi încolăcesc mâinile în jurul tău, asemeni unui şarpe care îşi momeşte victima, şi te sărut uşor pe buze. Apoi te păcălesc cum că vreau să îţi şoptesc ceva, dar de fapt nu am de gând decât să trasez linii umede şi fine de la baza gâtului la ureche, ca în final să îţi muşc tandru lobul şi să îmi strecor limba în jurul lui.

Tresari de plăcere, iar eu plusez, dezbrăcându-te de tricou şi dezmierdând fiecare centimetru de piele, de la gât până la abdomen.  Insist la sfârcuri, prin mişcări circulare, fiindcă ştiu cât de mult de excită şi cât de uşor te voi supune apoi la chinuri dulci. Şi chiar îţi place să fii supus, pentru că te laşi întru totul pe mâinile mele, până la un punct…

… când mă iei în braţe şi mă întinzi pe pat, fixându-mă cu privirea. Iei tubul de ciocolată şi te apuci minuţios să îmi pictezi corpul cu motive fanteziste, decorându-mă cu spirale şi drepte frânte. Dar nici bine nu îţi desăvârşeşti opera, că imediat începi să-ţi ştergi însemnele, pornind de la genunchi, mai sus pe coapse, înspre abdomen, până ajungi la sâni. Execuţi toate operaţiile pe îndelete, atât de încet şi fin, încât mă trec fiori la fiecare atingere de-a ta.

Te opreşti când şi când pentru a mă privi cum ţin ochii închişi, concentrată să absorb fiecare clipă al acestui delicios tratament.

Îmbătat de dorinţa de a mă poseda goală dar totuşi îmbrăcată într-un strat subţire de ciocolată, te apleci asupra sânilor împietriţi, cu sfârcuri obraznice care te ademenesc să îi incluzi în joc, ţinându-mi în acelaşi timp, mâinile strâns într-ale tale. Prinzi uşor unul din sfârcuri între dinţi, după care îl oblojeşti cu limba, ce care o plimbi apoi de-a lungul sânului. Îţi simt răsuflarea caldă, în vreme ce tu încerci să nu scapi din vedere cei doi bumbi, împărţind dezmierdări şi atenţie când unuia, când altuia.

Îmi eliberezi mâinile din strânsoare, iar acum pot în sfârşit să mă joc cu degetele prin părul tău, apoi să îţi mângâi încet braţele şi spatele, după care îmi fac de lucru cu nasturii de la pantalonii tăi, pe care îi împing ulterior în jos.

Iar tu îmi prinzi capul între mâini şi mă săruţi îndelung, lăsând trupurile noastre pradă unei armonioase contopiri cu aromă de ciocolată.


4 responses to “Intimităţi (VI)

 1. ”cu aromă de ciocolată” … foarte da!

 2. limeonice spune:

  3 chestii:
  – nu te-ai gandit la asternuturi, unde mai dormiti dupaia ? (lmao)
  – „ulterior” e complet lipsit de senzualitate
  – come on, nu-i nimic obraznic la sfarcuri; dar imi inchipui ca-ti place cum suna, altfel n-ar avea recurenta asta perseverenta

 3. Cârtiţoiu' spune:

  Cum zice Horia! :)

 4. S spune:

  dar sexul cand incepe?:P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: