Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Ce bine ne înţelegem noi doi!

pe Decembrie 8, 2009

Iniţial nici nu mi-am dat seama că mă ai în vizor. Te tratam cu indiferenţă şi mă consideram imună la avansurile tale. Pe ceilalţi i-ai cucerit foarte repede, dar eu nu aveam de gând să îţi cedez aşa uşor. De fapt, nu te-am vrut niciodată, de-asta m-am şi ţinut departe de tine. Dar tu eşti viclean şi nu m-ai scăpat din vedere, chiar şi atunci când aveam impresia că sunt departe de tine.

Ai fost perseverent şi minuţios, iar încetul cu încetul te-ai lipit de mine. Degeaba am încercat să fug, degeaba mi-am pornit sistemul de apărare împotriva farmecelor tale. Era prea târziu. Mă posedai deja în totalitate. Ştiai că de acum sunt doar a ta şi nu aveam cum să scap aşa uşor, pentru că noi doi avem antecedente împreună.

Acum sunt cuprinsă de febră numai când mă gândesc la tine. Coprul meu arde în flăcări şi te simt cu toţi porii. Dintr-o dată respir sacadat, iar noaptea mea trece greu fiindcă tu mă ţii trează, zvârcolindu-mă între perne. Ah, ce-ai făcut din mine? De ce nu-mi dai drumul, de ce nu mă laşi să plec?

Încerc să mă resemnez, deşi nu vreau. Dar suntem de atâta timp împreună, că uneori nici nu îmi imaginez viaţa fără tine! Iar cu toate că eşti infidel, ştiu că tot la mine te vei întoarce.

Uneori reuşesc să mă smulg din braţele tale fierbinţi. Însă chiar dacă mi se face dor de tine, simt că nu te vreau înapoi. De-asta fug cât pot de departe, fără să privesc în urmă şi încercând să uit toată durerea pe care mi-ai provocat-o!

Dar nu şi acum. Acum te las să îţi satisfaci poftele cu mine. Şi tocmai de aceea mai cumpăr un pachet de şerveţele în cinstea ta, adoratul meu guturai!

Anunțuri

One response to “Ce bine ne înţelegem noi doi!

  1. mihaisuzuki spune:

    asta mi-aduce aminte de un banc! Foarte tare oricum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: