Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Pink Panther

pe noiembrie 29, 2009

Nu ştiu alţii cum dorm, dar mie îmi place la nebunie să dorm în pijama. Acesta este, mă gândesc, şi motivul pentru care într-o zi, plecând în căutarea blugilor perfecţi, m-am întors acasă cu pijamaua perfectă.

A fost un fel de dragoste la prima vedere şi la prima atingere pentru că, deşi erau expuse şi alte modele, cu fiecare pijama pe care o analizam, tot la aceea mă întorceam cu gândul.

Îmi venea să plec cu ea pe mine, dar până acum n-am mai auzit pe nimeni să se plimbe prin mall în pijama (pentru că da, întâmplarea face că ne-am intersectat vieţile în mall).

Aş minţi dacă aş spune că de atunci am fost nedespărţite, eu şi noua mea pereche de pijamale roz, dar nici departe de adevăr nu sunt.

Adevărul e că mă simt aşa de bine în ea, încât cu greu mă extrag din ea. Pijamaua, zic. Cred că nici cel mai fluffy tricou pe care îl am în garderobă nu îmi dă aceeaşi senzaţie de bine, motiv pentru care aş fii în stare să îmi petrec toată ziua în pijama.

Dacă ar fi după mine, m-aş duce şi la ştrand îmbrăcată în pijama, dar trebuie să recunosc că senzaţia de haine ude nu mă prea încântă, oricât de atrăgătoare li s-ar părea unora ipostaza.

Iar dacă întreabă cineva care e legătura cu titlul, ei bine, pijama mea roz îl are în centru chiar pe mirificul personaj din desenele animate cu acelaşi nume, şi anume Pink Panther.

Şi nu mă luaţi cu „picture, or it didn’t happen”, că nu v-o arăt! Sâc!

Reclame

2 responses to “Pink Panther

  1. Te inteleg perdect. Si eu sunt la fel cu pijamalutzele mele cu Tweety :)

  2. […] Mi-am propus să nu intru în prea multe magazine, să nu se lase cu (prea multe) dureri de cap. Şi am reuşit, în sensul că n-am intrat decât în vreo 4. Din care scădem 3, deoarece n-am găsit nimic interesant. Iar în ultimul (tot timpul unde cauţi ultima oară găseşti ce cauţi de fapt) am stat aproape o oră. Descoperit câteva modele drăguţe, căutat mărimea potrivită, încercat. Nu corespund mărimile, probăm altele. Nu-s bune nici ele. Căutăm alte modele şi alte mărimi. Finalul a fost complet neaşteptat. Am plecat de acolo cu două perechi de şosete (ocazie cu care am avut şi o senzaţie de deja-vu). […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: