Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Ii detest!

pe octombrie 11, 2009

Unii oameni nu inceteaza sa ma uimeasca. Desi la prima vedere par cei mai saritori si mai priceputi oameni pe care i-ai cunoscut vreodata, in realitate dau dovada de lipsa de politete si bun simt. Pe langa asta, nu ezita sa faca glume pe seama ta ori de cate ori se iveste ocazia, iar daca se intampla sa te superi, intrucat au intrecut deja masura, evident ca e tot vina ta, ca nu mai stii de gluma.

Ma dezgusta peste masura faptul ca acesti oameni apar in fata ta drept niste prieteni foarte buni, dar de fapt daca nu joci tot timpul cum iti canta ei, isi iau jucariile si pleaca. Iar daca vreodata le propui ceva cu care ei sunt de acord in prima instanta, lucrurile se schimba radical in momentul punerii in practica. Tot timpul intervine ceva in programul lor care ii determina sa iti trantesca in nas un NU deloc delicat. Au toane si pretentii mai ceva ca o femeie gravida, iar daca le atragi atentia se supara si nu iti dau prea curand un semn de viata. Ori ii suni tu, ori daca nu, pace buna, ca lor le pica parul din nas.

De acesti oameni ma atasem eu la un moment dat, pana am considerat ca e cazul sa spun STOP. Mai departe nu se trece. Rezultatul? Daca ne intalnim intamplator bine, daca nu, iara bine. Si nu ma gandesc de doua ori inainte sa le rad in nas, sa le fac mutre si sa ii iau peste picior.

Cu toate astea,  exista persoane care se aventureaza in compania lor. Iar dezamagirile nu se lasa mult asteptate. O data, de doua ori, de trei ori… pe care le accepta cu mai multa sau mai putin resemnare, ca doar nu sunt „prieteni de zile bune”. Mi-e greu sa inteleg aceste persoane, le compatimesc, iar uneori chiar ma doare cand le vad suferind din cauza dragilor de „prieteni” care le fac zile fripte.

Cand se vor trezi oare? Vor constata intr-o zi ca au ramas singuri si se vor intreba de ce…

Reclame

One response to “Ii detest!

  1. crinutza spune:

    Don’t worry, love, it’s not OUR loss ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: