Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Observaţii

pe iulie 5, 2009

Ieri noapte, aproape de ora 1, intersecţia de la Centrul Bancar. O blondă (serios că era blondă), la volanul unei maşini scumpe, cu o prietenă în dreapta, aştepta verde la semafor. Ce-a făcut în timpul ăsta? Şi-a scos pudra din geantă şi a început să îşi ascundă imperfecţiunile cu ajutorul oglinzii retrovizoare. Aproape că am ţipat „nu creeeeed!”, deşi acţiunea se întâmpla sub ochii mei, şi zău mi-a fost ciudă că nu aveam aparatul la mine. Priceless!

Veneam din Irish. Unde era să se lase cu bătaie. Am urmărit de sus o parte din „spectacol”. Nişte ţărani! Unii când beau prea mult se transformă în zmei. Din păcate, sunt alţii care oricum se dau zmei şi fără să aibă sânge în alcool. Noroc de companie plăcută.

Aseară (n.r. – 3 iulie) am nimerit prin Unirii. Concert DJ Project, organizat cu ocazia a 4 ani de LifeCare (who the f*ck is Alice?). Execrabil aş putea spune. O mână de oameni strânşi în jurul scenei si vreo 3 copile care dansau frenetic (ca la bară), cocoţate pe băncile de piatră. „Aţi vrut distractie, aţi avut distracţie!” a încheiat apoteotic şi complet penibil unul de pe scenă, după care s-au retras (Doamne, mulţumescu-ţi!). Cam asta se întâmplă când primeşti bani pe orice, dar nu pe prestaţie.

Ziua de ieri a început relativ prost, dar s-a terminat bine. And I feel pretty and proud!

Ţucu-ţi gura ta, ardelene, că data viitoare te las fără suflare!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: