Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

O melodie, una dupa alta

pe Iulie 5, 2009

Asa, off-topic incepand (n-am facut off-topic pana la urma), acum ascult Barry Manilow, cu melodia lui Mandy si mi-am adus aminte ca am auzit-o intr-un episod din CSI, fredonata de bunul (din toate punctele de vedere) Nick Stokes. Si uite asa se face legatura dintre Ally McBeal si CSI. CSI tocmai am explicat de ce, Ally McBeal pentru nebuna de Ally tot avea halucinatii cu el, pana in momentul in care el chiar apare in fata ei in carne si oase, iar ea da-l sa-l paleasca sanatos peste figura.

Tinkerbell se apropie de performanta de a fi stat pornita 48 de ore neintrerupte. Bravo, draga mea, te-ai purtat cat de exemplar ai putut, iar cu ocazia asta am facut si noi curat la Bookmarks, ca mai aveau putin si dadeau pe din-afara. Bine, n-am facut cine stie ce minunatie. N-am facut decat sa ascund gunoiul sub pres, adica sa le mut pe tăti in vreo 4-5 foldere, sa nu mi se mai desfasoare un carnat de linkuri cand mai vreau sa ii adaug o veriga slaba.

Imi place pozitia in care stau acum cu scula in brate (Tinkerbell, zic). Mi-am dezvoltat un tip tic verbal (imi sta gandul la prostii) de cand cu leptoapa, si uneori am impresia ca daca eu am, si daca la lucru e plin de ele, toata lumea musai sa aiba si ea o jucarie gen. Nimic mai fals! Ca vorba aia, harbul lu’ sora-mea de calculator e inca pe birou, chit ca nu mai merge. Si nu ma leg de unitatea centrala, nici de tastatura (cu atat mai mult de boxe, apropo, mersi puiu, ca de la tine le-am mostenit), ci de monstrul ala de monitor cat toate zilele mele, de 20+ de inci. Bine, si daca l-as da laoparte, tot degeaba ar fi, ca distanta e prea mare fata de canapea, si oricum eu astept sa vina Mos Craciun sa imi aduca un router wireless Cisco :D si un scaun din-asta.

E aproape 6, cum mamica mea a trecut timpul asa de repede?! Parca acum doua ore ma trezeam rupta de spate, dupa doar 5 ore de somn, pusa pe fapte mari si decisa sa rup tot pana vine ora 11. Nu. M-am trezit la 9 jumate (de ce?), am mancat si [insert time triggering activities here]. Si uite asa a venit ora 6.

Nu-i nimic, nu-i nicio graba, niciun deadline (era sa zic dead end). Nici nu-mi canta Paula Abdul „rush, rush”, nu…

Azi am fost o sensibilioasa din punct de vedere muzical, si inca sunt. Tot Slow Radio ascult de azi-noapte. Care post de radio cica abunda si clocoteste de melodii de dragoste. Rush, rush!

Doamne, deci eu credeam ca Glenn Medeiros are o singura melodie, aia cu Nothing’s gonna change my love for you.  Long and lasting love se cheama a doua. Vai, ce dragut. Imi si inchipui videoclipul (if any) plin de stelute care impanzesc cerul, ei doi alergand de mana pe mâlul marii si alte bazaconii de trei lei in care nu mai cred de vreo 10 ani (le-a trecut perioada de glorie).

Am plecat sa-mi iau tigari. Nenneh Cherry, cu Manchild, Cheesy Britney si Don’t let me be the last to know ma acompaniaza spre usa (miau, dar mai lent). Tai tai!

Anunțuri

One response to “O melodie, una dupa alta

  1. cred că este contagios acest post de radio :) dacă observi ora postării…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: