Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Santajistul

pe iunie 14, 2009

Are „mama” (Ea) trei porci: eu, Ubu si Puci. Daca lui Ubu nu prea ii auzi gura, iar mie doar din cand in cand, Puci nu doar ca te trezeste dimineata devreme, dar te poate si tine treaz pana tarziu in noapte.

Dumnealui se manifesta prin trei stari: somn, mancare si joaca.

Pot spune ca il ador cand doarme. Nu miauna deloc, doar scoate niste sunete teribil de dragute. Te indragostesti de el la prima vedere, mai ales cand il vezi in ce pozitii doarme si cum isi ia capul intre labute si incepe sa tremure (pare-mi-se ca si el viseaza, nu numai eu).

Cand nu doarme, se transforma intr-un santajist. Desi are mai tot timpul castronelul plin de mancare, cupa plina cu apa si nisipul curat, nu se poate „abtine” sa nu miaune jalnic, de parca ar fi nemancat de cateva zile. Te executi, ii mai dai un pumn de bomboane, il mangai pe crestet, el tot nu tace. Pesemne ca are nevoie de stimulare (manuala?) pentru a manca mai cu spor. A trecut o ora de atunci? Pregateste-te sufleteste, ca incepe o noua runda de miorlaieli.

Cu burta plina, de obicei Puci se tranteste pe covor brusc, asemeni unei balegute, si incepe sa dea din membre, tavalindu-se dintr-o parte in alta, executand mai bine ca orice catel comanda „roll over”. Ghici ce se intampla dup-aia? Nici nu e greu de ghicit, miauna iar. Ca doar e team player si vrea sa te implice si pe tine. Cu toate ca asta se lasa de obicei cu niste zgarieturi de toata frumusetea. Nu vrei, n-ai chef, esti prea obosit? Si ce daca? „Nu te joci cu mine, incep sa miaun!”

Complementar celor trei stari enumerate mai sus este alintul. „Hai vino-ncoa sa te pup, sa imi infig gherutele in tine (e dovada de dragoste, stii asta, nu?), sa ma dau bine pe langa tine, sa iti las par cat pentru un fular nou, iar tu sa ma mangai pe spate, burta si intre urechi, si sa ma iei in brate, ca de nu… MIAUUUUUN!!!”

Cu toate acestea, mie imi place de el, in special cand trage un mers din-ala a la felina fioroasa, cu spatele incordat. E adorabil! Cand nu deschide gura, that is…

Puci fioros

Reclame

2 responses to “Santajistul

  1. IB spune:

    pare suparat Puci :)

  2. Smeagol Jr. spune:

    este, ca doar i-am bagat blitzul in ochi :P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: