Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Alo, RATTu’?

pe octombrie 7, 2008

Recunosc, m-am cam lenevit, iar din aceasta cauza nu mai merg pe jos la lucru, asa ca ma urc in fiecare dimineata in cel mai apropiat mijloc de transport – tramvaiul 11.

Ziua de azi nu s-a abatut de la regula. La ora 7 jumate eram in statie, dar presupun ca 11-le trecuse deja, ca urmatorul a venit abia pe la fara un sfert. 8.

Vine, intr-un final, tramvaiul. Un singur vagon. Plin. Stateam inghesuiti ca sardelele. Imi aduc aminte ca inainte sa-mi vina 11-le, au oprit in statie un 4 si un 10 (adica linie comuna). Ambele cu doua vagoane. Iar lumea statea civilizat pe scaune.

Ma intorc putin in timp. Clasa a 9-a. 11-le venea regulat, la fiecare 11 sfert de ora (cifre rotunde, sa fie usor de tinut minte, adica la fix, la si un sfert, la si jumate si la fara un sfert). Foarte rar intarzia. Si intotdeauna avea 2 vagoane.

Acum, 11-le are un singur vagon si de fiecare data e plin ochi. Mai ales dimineata, intre 7 si 9.

Nu ma pot abtine de la face o comparatie cu tramvaiul 4, care vine des, are doua vagoane de obicei, iar uneori e dublat de 10.

N-ar putea RATT-ul sa suplimenteze linia cu 11 cu inca o garnintura? Sau macar cu 2 vagoane.

Sunt suparata. Au contribuit cu succes la aceasta stare si duduia care statea langa mine, in tramvai, si era tunsa castron, cu 2 plete mai lungi in fata, desi ii statea ca dracu. Dar nah, asta-i moda, ce palaria mea! Si cucoana aia care in loc sa-si aseze fundul pe scaun si sa-si tina papornitele in brate, a lasat doar plasele pe scaun. Saracele, sigur erau obosite.

Pun pariu ca maine dimineata o sa ma trezesc in acelasi decor. Deprimant!

Reclame

4 responses to “Alo, RATTu’?

 1. LeneBarbie spune:

  noi de problema asta suferim constant in bucuresti, exista putine masini chiar si pe traseele destul de aglomerate sau pe portiunile unde nu exista decat un singur mijloc de transport. E crunt sa stai iarna o jumatate de ora in statie asteptand autobuzul…

 2. Sirg spune:

  Tramvaiele vor ramane mereu un mijloc modest de transport, pentru cei care nu au masina. Deci cat timp merg cu tramvaiul, nu am pretentii prea mari, doar nu e tren de clasa I.

  A, o chestie – defiecare data cand aud pe cineva ca zice ‘masina’ in loc de autobuz, stiu ca e din Bucuresti :)

 3. Smeagol Jr. spune:

  Lene e exceptie. Nu e, dar a stat in Bucuresti.

 4. LeneBarbie spune:

  :)) bai, nici nu mi’am dat seama ca am zis masina in loc de autobuz. Prima data cand i’am auzit pe bucuresteni zicand asta, stiu ca am bufnit in ras, mi se parea stupid sa folosesti termenul masina in acest context. Dar se pare ca am ajuns si eu stupida… Cum mai e si viata asta :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: