Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Heavy night last night

pe Iunie 29, 2008

Anuntata pe grup si pe messenger cu surle si trambite, aseara a avut loc extraordinara intalnire a cativa viitori fosti colegi de facultate. Programata initial pentru ora 20, s-a amanat pentru ora 21, desi Dora nu a pierdut ocazia de a o face pe Ioana sa o astepte 20 de minute (bine macar ca era si Cipi acolo, ca n-a stat singura), intrucat ea habar nu avea unde trebuia sa ajunga si trebuia sa se intalneasca cu Ioana la ora 20 in fata la MayDay. Intr-un final am descoperit unde e Shanti, dar cu toate astea tot am gresit prima oara terasa. Noroc ca Ioana avea simtul observatiei activat si m-a zarit in timp util.

Pe la ora 21 isi fac aparitia si alte personaje colorate din peisajul relationist: Alice, Daniela, Parme, Irina, Liviu, Dinu si Ovi. In principiu, s-a facut degustare de bere, desi au fost unele persoane care au facut nota discordanta, band frappe si apa plata (a se citi Alice). Discutiile se incing in jurul licentei, a profilor, a intalnirilor de genul surprize-surprize, ce facem dupa facultate, pe unde mai merge, mici intepaturi asa, ca-ntre colegi, de ce Dora vorbeste prea mult si de ce Irina nu vorbeste mai deloc. Parme avea ce avea cu Alice, dar pana la urma s-au impacat si au facut schimb de ID-uri de mess.

Ulterior, poporul a hotarat ca e cazul sa ne mutam tabara, intr-un loc cu potential dansant. Aflasem noi ca D’arc a deschis o terasa pe malul Begheului, unde lumea mai si danseaza. Avand in vedere rapiditatea cu care s-a desfasurat actiunea, Dora nu avusese timp sa isi termine berea, iar in timp ce se indrepta spre taxi, s-a lovit de Parme, care i-a intins triunfatoare sticla de bere pe jumatate plina. Din pacate berea nu e considerata pasager, asa ca a abandonat-o cat colo, nu inainte sa isi ia ramas bun de la ea.

Ajungand la locul cu pricina, observam noi ca oamenii stau cuminti la masa, nici gand de dans. Intre timp isi face aparitia si domnul Alin, personalitate marcanta printre colegi. Ne-am reorientat spre Bunkar, insa pe drum ne-am despartit de Ovi si Dinu, pe ca ii lovise rau de tot foamea. In locul cu pricina ne-am intalnit in scurt timp cu Mishi si Dan. Ce a urmat… e dificil de descris in cuvinte…

Nu era prea aglomerat, dar totusi nu am gasit o masa, asa ca toate gentile au fost plasate strategic pe un scaun, alaturi de Daniela. Ioana, pesemne plictisindu-se de bere, a trecut pe coctailuri. La fel si Daniela. Parme si Dora au continuat petrecerea cu bere. Baietii ne-au urmat exemplul. Alin ne iubea pe toti – dar mai mult pe Irina , pe care luat-o la un dans nebun-, Liviu se uita lung dupa fiecare fata ce trecea pe langa el, Cipi avea grija de Ioana, iar Misi sprijinea peretele, sorbind linistit din bere si dand foc tuturor… celor fara bricheta. Dan a ramas surprins de abilitatie de mare dansator expuse de Dora, insa aceasta era sa ii strice combinatiile in momentul in care s-a dus sa il ia la dans. Ioana ajunsese iar la starea euforica orgasmica, motiv pentru care era tot timpul cu gura pana la urechi. Rand pe rand, au plecat Parmena, Daniela, si apoi Dora. Ce a urmat nu mai stiu sa precizez.

Cu aceasta ocazie, Dora s-a eliberat de tot stresul acumulat in ultima luna, le multumeste celor care au fost aseara alaturi de ea si asteapta pozele facute de Alice de la Parme (Parme stie!).

Reclame

4 responses to “Heavy night last night

 1. mishi spune:

  mda. no comment. mai are cineva o aspirina? (din categoria: prietenii stie bine… cum de ce?)

 2. mishi spune:

  dar totusi ce-i cu fatza aia ce mi-a (de)generat site-ul fara acordul meu??!??!!?!!?

 3. Smeagol Jr. spune:

  e degenerata automat. si apropo, asa de heavy a fost pentru tine, de ai nevoie de aspirina? :))

 4. ioana spune:

  :*:*:* cel mai tare chef din timpul facultatii si tot pe ultima sta de metri:( aici cea care nu a baut coktailuri ci apa cu gheata si nu intelege de ce s-a mucit:))=)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: