Random Ramblings

=Coctail de obsesii si angoase=

Invisible

pe iunie 13, 2008

153. Atatea contacte am eu in lista de messenger. Impartite bineinteles pe categoii: elfs, dwarfs, hobbits, trolls, orcs si asa mai departe. Din aceste 153 de persoane, vorbesc constant cu vreo 6-7 persoane. Cu restul doar in imprejurari speciale, mainly in sesiune.

Toti acesti oameni au in diferite momente, diferite statusuri. Mai ales colega mea, Ioana. Si Iri are statusuri misto, dar mai rar, ca ea de obicei e invisibila. Si acum ajungem la o chestie care, personal, ma intriga. De ce isi scriu unii la status „dnd”, „dnfd” si alte asemenea? N-ar fii mai usor pentru ei sa nu stea deloc pe messenger daca nu vor sa fie deranjati? De asemenea, nu inteleg de ce sa intri pe invisible. Daca tot nu vrei sa te vada cineva, de ce mai intri? Aaaa, ok, vrei sa vorbesti doar cu cateva persoane.

Personal, intru foarte rar, spre deloc pe invisible. Eu de obicei practic „show permanently offline”. E mai practic si nu are toata lumea de suferit. Cand pun pe cineva pe offline, ori m-am suparat pe ea, ori nu vreau sa ma vada ever online, pentru ca nu vreau sa port niciun fel de discutii cu ea. O sa ma intrebati daca nu cumva ar fi mai simplu sa o sterg din lista. Pai, nu prea ar fi. Din momentul in care o stergi, ea inca te are in lista si te vede de fiecare data cand intri… si io nu tin neaparat!

De problemele cu Y!Messenger nu vorbesc acum, dar presupun ca le-ati avut si voi la un momentdat.

Reclame

2 responses to “Invisible

 1. diamond spune:

  Eu, de fiecare dta sunt calcata serios pe coada de cineva din lista de messenger, aplic urmatoarea metoda in 3 pasi:
  1. ma pun permanently offline pt el/ea (de-obicei e un el)
  2. il sterg din lista
  3. il adaug la ignore list. :D
  Si-asa sigur nu ma mai deranjeaza. :)

 2. Drugwash spune:

  Citez: „De ce isi scriu unii la status “dnd”, “dnfd” si alte asemenea? N-ar fi mai usor pentru ei sa nu stea deloc pe messenger daca nu vor sa fie deranjati?”

  E greu să fii preferenţial în Yahoo. Dacă ai doar o mînă de persoane cărora le permiţi să te deranjeze la orice oră, ori vrei să urmăreşti cînd cineva anume apare, e prea greu să te faci invizibil pentru cîteva zeci/sute în parte, pentru a rămîne „disponibil” doar pentru aceia importanţi. E mai simplu un „DNFD”, pe care cei ce contează ştiu că-l pot ignora oricînd, dacă e cazul.

  Aş dezvolta mai mult, dar mă enervează tema asta fiindcă nu văd cursorul clipind.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: